Nieuw bestuurslid: Annemarie Hessing-Armbrust

Nieuw bestuurslid: Annemarie Hessing-Armbrust

Met veel genoegen willen we u laten weten dat we tijdens onze laatste bestuursvergadering een nieuw bestuurslid hebben mogen benoemen: Mevrouw Annemarie Hessing-Armbrust.

Dit artikel is afkomstig uit Kwartaalbericht 130 [2014-4]. Leden van de Historische Kring Laren ontvangen het kleurrijke glossy magazine 4 keer per jaar. U kunt hier lid worden. Losse nummers zijn à € 4 per stuk in de Lindenhoeve te koop, zolang de voorraad strekt.

Zij schreef onlangs het boek over 100 jaar Aloysiusschool. Zij is in Laren geboren en getogen, studeerde geschiedenis en is jong! Dat laatste vinden we heel belangrijk. Het bestuur van een Historische Kring moet niet alleen uit oude mensen bestaan (sorry Thijmen, jij bent natuurlijk een uitzondering!). Geschiedenis willen we graag behouden voor en doorgeven aan de volgende generatie. Met de komst van Annemarie in het bestuur hopen we op de goede weg te zijn om ook de jeugd-van-tegenwoordig meer te be­trekken bij het erf-goed van het dorp waar zij wonen. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking met Annemarie! 

Namens het bestuur,  Antoinetty van den Brink