De dood van een erfgooier

De dood van een erfgooier

Vrijdag 26 oktober jl werd de verhalenbundel “De dood van een erfgooier” gepresenteerd in het gebouw van de Historische kring Blaricum.

Het is een bundel met 100 schokkende, spannende, ontroerende, amusante of verrassende verhalen die eerder verschenen in TVE (Tussen Vecht & Eem) in de rubriek “Lieu de memoire” of in het blad “Het Gooise Leven”. De verhalen zijn geschreven door plaatselijke historici die lid zijn van de historische kringen uit alle plaatsen die binnen het gebied van Tussen Vecht & Eem vallen. 

Het eerste exemplaar werd aangeboden aan een nakomeling van de doodgeschoten erfgooier Hendrik Smit uit het titelverhaal. Over Laren staan er elf verhalen in die werden geschreven door Karel Loeff, Jaap Groeneveld en Bep De Boer. Het boekwerk is verkrijgbaar in de boekhandel en ook in de “Lindenhoeve” (zaterdag’s van 14.00 – 16.00 uur) voor de prijs van € 17.50. Een mooie bundel om bijvoorbeeld cadeau te doen voor de feestdagen.

Dit artikel is afkomstig uit Kwartaalbericht 122 [2012-4]. Leden van de Historische Kring Laren ontvangen het kleurrijke glossy magazine 4 keer per jaar. U kunt hier lid worden. Losse nummers zijn à € 4 per stuk in de Lindenhoeve te koop, zolang de voorraad strekt.