Tentoonstelling Gebr. Duurland

Tentoonstelling Gebr. Duurland

Onder grote belangstelling is op 11 november j.l. de tentoonstelling over het aannemersbedrijf Gebr. Duurland geopend. Op deze expositie zijn foto’s van zo’n veertigtal landhuizen te zien, gebouwd onder gerenommeerde architecten zoals Hamdorff, Baanders, van de Brink, Hofstee, Smit, enz.enz.

Dit artikel is afkomstig uit Kwartaalbericht 106 [2008-4]. Leden van de Historische Kring Laren ontvangen het kleurrijke glossy magazine 4 keer per jaar. U kunt hier lid worden. Losse nummers zijn à € 4 per stuk in de Lindenhoeve te koop, zolang de voorraad strekt.

Deze tentoonstelling is te bekijken tot eind januari 2009 onderbroken door een verkooptentoonstelling van Patrick Majoor, op vrijdag 19 dec. van 17.00 – 20.00 uur (opening), zaterdag 20 dec. en zondag 21 dec. van 11.00 – 18.00 uur. 

In februari wordt er een expositie geopend van Hans Houtkamp. De heer Hans Houtkamp heeft zes van zijn werken aan de Historische Kring geschonken en naar aanleiding daarvan wordt er een expositie van zijn werken vertoond. Ook zijn vrouw Marianne Houtkamp zal met enkele van haar beelden deze tentoonstelling de moeite waard maken om bij de Lindenhoeve te komen kijken.