Ruilbeurs stickerfoto’s historisch album op 25 maart

Ruilbeurs stickerfoto’s historisch album op 25 maart

De Historische Kring Laren (HKL) en de Larense Jumbo supermarkt organiseren op zaterdag 25 maart 2023 van 10.00 tot 11.30 uur in de Lindenhoeve een ruilbeurs om stickerfoto’s bij het album ‘Laren een plaatje van een dorp’ te kunnen ruilen. Na 11.30 uur blijft de Lindenhoeve open tot 16.00 uur en kan er desgewenst verder geruild worden.

De Dorpsradio komt tussen 12.00 en 15.00 uur opnamen maken voor het programma ‘Mosterd na de Maaltijd’.

Op 23 januari begon de actie van de Jumbo supermarkt. Bij iedere € 10 aan boodschappen worden 4 stickerfoto’s verstrekt. Het door de HKL gemaakte album is gratis in de winkel te verkrijgen.

Al sparend kregen klanten natuurlijk plaatjes in handen die ze ook eerder al hadden gescoord. Ongetwijfeld wordt er onderling geruild, maar om dit verder te stimuleren en iedereen die dat wil zo veel mogelijk nog ontbrekende plaatjes te kunnen verschaffen, wordt deze ruilbeurs gehouden.

De actie van de Jumbo zou in eerste instantie 8 weken lopen (wat normaal is bij een dergelijke actie), maar is verlengd naar 10 weken. Na 25 maart loopt de actie in beginsel nog een week. Mocht er echter nog veel vraag zijn, dan kan de actie nog even doorlopen. Plaatjes zijn er voldoende, de boeken zijn zo goed als allemaal uitgedeeld (de laatste albums liggen in de winkel).

Het adres van de Lindenhoeve is Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat 29, Laren.

(Publicatiedatum 9 maart 2023)