Oproepen

Oproepen

Wie kan zich de speeltuin aan het Postiljon “De Merel”nog herinneren? We heeft daar eventueel documentatie of foto’s van. We houden ons aanbevolen. (Foto’s worden zo snel mogelijk teruggegeven).

Dit artikel is afkomstig uit Kwartaalbericht 87 [2004-1]. Leden van de Historische Kring Laren ontvangen het kleurrijke glossy magazine 4 keer per jaar. U kunt hier lid worden. Losse nummers zijn à € 4 per stuk in de Lindenhoeve te koop, zolang de voorraad strekt.

Nog een oproep
Er is een vraag geweest naar een foto van het benzinestation van de firma Kiers bij het St.Janskerkhof, waar tegenwoordig het Geologisch museum is gehuisvest en ooit was dat een tolhuis op de grens van Hilversum en Laren. In het archief van de historische Kring is geen foto van het benzinestation aanwezig. Wie kan ons daaraan helpen? Heeft u een foto dan maken wij daar in korte tijd een afdruk van. Bij voorbaat hartelijk dank.
PS: foto bij dit artikel is later toegevoegd.

Lena De Bruin
Vanaf 1920 woonde en werkte te Laren Helena Maria Henriëtte Madelaine (Lena) de Bruin. Zij werd geboren in Eemnes op 18 febr. 1893. In 1919 kwam ze in Laren wonen aan de Kerklaan 35. Ze gaf les aan de Openbare Lagere school. In 1975 overleed zij. De schrijver van een boek over de familie Aalders-Cocheret- De Bruin zoekt Laarders die haar nog gekend hebben en enige documentatie over haar hebben zoals foto’s e.d. Als u iets voor deze auteur heeft, neem dan s.v.p. contact op met Bep De Boer.