Groeten uit Laren…

Groeten uit Laren…

Dit artikel is afkomstig uit Kwartaalbericht 80 [2002-2]. Leden van de Historische Kring Laren ontvangen het kleurrijke glossy magazine 4 keer per jaar. U kunt hier lid worden. Losse nummers zijn à € 4 per stuk in de Lindenhoeve te koop, zolang de voorraad strekt.

Ansichtkaart: Rechts het oude postkantoor, waar later ook het gasbedrijf was gevestigd. Nu staat daar het kantoor van de Rabobank LarenBlaricum. Op de plek van de boerderij links staan nu de winkelpanden van J. de Haas en Casteleijn (vroeger banketbakkerij Konijn).

22 Mei 1912

Lieve Mien
Daar het maandag (24ste) Sint Jan is kom ik tot je te vragen of je komt, het is altijd nog al een leuke drukte en misschien komt tante en Trein ook dus kom je nu ook met je kleine biggetjes dat zou ik heel aardig vinden en dan hoor je ook nog wat nieuws want dat kan ik niet op de briefkaart zetten als je het tenminste nog niet weet want het hele dorp is er vol van tante zal er ook van op horen nu dag vele hartelijke groeten voor je drieën van ons beide Mien en Piet dag.

Collectie A.H.F. de Boer