Zoekt u nog plaatjes voor het Jumbo boek ?

Zoekt u nog plaatjes voor het Jumbo boek ?

Na het succes van het Jumbo boek Laren – een plaatje van een dorp zijn er nog steeds mensen die hun boek nog niet compleet hebben. De Historische Kring Laren wil u hier graag bij behulpzaam zijn.

Inmiddels zijn er geen plaatjes meer via de Jumbo Laren te verkrijgen. Gelukkig hebben wij nog een heleboel plaatjes over van de ruildag (25 maart) en van mensen die hun dubbele plaatjes bij ons inleveren.

Zoekt u plaatjes?

Stuur ons dan een e-mail of laat het via facebook aan ons weten. Wij zoeken voor u zoveel mogelijk plaatjes bij elkaar en zorgen dat deze voor u worden klaargelegd in de Lindenhoeve. Tijdens de openingsuren op zaterdagmiddag kunt u de plaatjes dan ophalen.

Heeft u nog plaatjes over?

Als u de plaatjes bij ons in de Lindenhoeve achterlaat, komen ze in onze verzameling ‘dubbelen’ en kunnen wij nog zoveel mogelijk zoekenden bedienen. U kunt ze bij de Lindenhoeve achterlaten in de brievenbus of op zaterdagmiddag tijdens de openingsuren.

Heeft u nog een leeg boek?

Tja, er zijn natuurlijk geen boeken meer over. Die zijn allemaal uitgedeeld door de Jumbo. Zo heel af en toe kregen wij nog een leeg boek aangeboden. En er zijn nog steeds mensen op zoek naar een boek. Heeft u een leeg (of gedeeltelijk gevuld) boek en wilt u daar afstand van doen? Wij zorgen graag dat het terecht komt bij iemand die het boek alsnog wil hebben en compleet. Als u het boek achterlaat bij de de Historische Kring Laren – in de brievenbus of op zaterdagmiddag tijdens de openingsuren- zullen wij zorgen dat het goed terecht komt.

(Publicatiedatum 20 april 2023)