Vervanging kap Lindenhoeve in fasen

Vervanging kap Lindenhoeve in fasen

Op 3 februari begon rietdekkersbedrijf G. de Boer & Zn uit Laren met de vervanging van de rieten kap van de Lindenhoeve. In een aantal fasen, eerst de straatkant en toen de tuinkant, hebben de rietdekkers, geplaagd door regen en sneeuw, maar ook gezegend met zon en blauwe luchten, de klus weten te klaren.

Dit artikel is afkomstig uit Kwartaalbericht 156 [2021-2]. Leden van de Historische Kring Laren ontvangen dit kleurrijke glossy magazine 4 keer per jaar. U kunt hier lid worden. Losse nummers zijn à € 4 per stuk in de Lindenhoeve te koop, zolang de voorraad strekt.

Begin maart had de Lindenhoeve een blinkend nieuw, grondig geïsoleerd dak en daarna volgde nog het dak van buurman makelaar Gijs Jansen. De hele boerderij is nu weer als nieuw. 

In de Lindenhoeve moet binnen nog het nodige schoonmaak- en opfriswerk gebeuren, maar als dan straks ook de coronamaatregelen ten einde zijn gelopen, kunnen wij onze bezoekers weer op onze prachtige, historische locatie ontvangen.

Ondertussen kunnen vragen nog steeds per mail (info@historischekringlaren.nl) of telefonisch (035 629 49 45) worden gesteld