Op 11 mei wandeling door Laren ten gunste van Make-A-Wish

Op 11 mei wandeling door Laren ten gunste van Make-A-Wish

Wie wat meer wil weten over de geschiedenis van Laren en tegelijk steun wil geven aan de stichting Make-A-Wish kan zaterdag 11 mei vanaf 12.00 uur meedoen aan een wandeling door Laren die begint bij centrum De Lindenhoeve van de Historische Kring Laren (HKL). 

Bep (G.L.) De Boer, bekend van zijn publicaties over de historie van Laren, organiseert de wandeltocht, in samenwerking met de HKL en Make-A-Wish. De wandeling is gericht op kinderen, maar ook ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De inschrijvingskosten zijn 3 euro per persoon.

De lengte van de route is 3 kilometer. Onderdeel van de wandeling is de molen, die van binnen bekeken mag worden. Wethouder Karin van Hunnik geeft om 12.00 uur het startsein voor de wandeling. Daarna kan men nog starten tot 13.00 uur. Er gaat geen gids mee, deelnemers krijgen een routebeschrijving.

De wandeling heeft een tweeledig doel: kinderen, hun ouders en belangstellenden bekend maken met een aantal historische plekken in Laren en geld bijeenbrengen voor Make-A-Wish Nederland. Het doel van deze stichting is om ernstig zieke kinderen een leuke dag te bezorgen door een wens te vervullen. De Boer hoopt met het inleggeld een mooi bedrag voor Make-A-Wish bij elkaar te krijgen. Daarnaast zijn donaties van harte welkom, ten dele ook voor dekking van de kosten van de uit te reiken routebeschrijvingen en de prijsjes die De Boer na afloop aan deelnemende kinderen wil aanbieden. Mensen die willen doneren kunnen dat doen op rekeningnummer NL40 INGB 0006 9625 42 t.n.v. G.L. De Boer met vermelding ‘wandeling’ of ‘Make-A-Wish’.

Het adres van de Lindenhoeve is Burgemeester Van Nispenstraat 29. Wie vragen heeft, kan ze stellen aan Bep De Boer, telefoon 035 531 57 32 of 06 27 50 77 06. Mailen mag ook.

De Molen
De conducteur van de Gooische tram
De Mauvepomp