Groeten uit Laren

Groeten uit Laren

Lieve Niek, Hedenmiddag op school bezoek van den sint gehad. Hoeveel jongens of ik had: 41. Hij gaf 41 pakjes Taai-Taai, maar een was met verlof St. Nic. gaan vieren op ‘t sanatorium. Dus een pak voor mij. Dat viel mee voor 14 cts taai taai.

Dit artikel is afkomstig uit Kwartaalbericht 89 [2004-3]. Leden van de Historische Kring Laren ontvangen het kleurrijke glossy magazine 4 keer per jaar. U kunt hier lid worden. Losse nummers zijn à € 4 per stuk in de Lindenhoeve te koop, zolang de voorraad strekt.

Niek St. Nicolaas heeft bij mij voor jou ook wat gebracht. Ik zal het deze week per brief overmaken. Raad maar eens wat het is. Het zal je best bevallen naar ik meen. Nu succes vanavond. Ik zal me alleen wel zien te vermaken met mijn kameraad. Op hoop van zegen dan. Hartelijke groeten van… Toevallig ging na schooltijd een vliegtuig over de school. De jongens aan het schreeuwen tegen die machine: dag sinterklaas. Ze dachten dat hij per vliegtuig vertrok. Ja Ja leuk was het wel maar daarover meer van de week.